IMG_0740 © Fotostudio Wierd

Anthony Fokkerweg naar Lelystad Airport gaat open

Het eerste deel van de Anthony Fokkerweg (N727) naar Lelystad Airport gaat maandag 13 november 2017 officieel open. Met ingang van die datum is de Talingweg niet meer bereikbaar vanaf de Eendenweg.

Op woensdagmorgen 8 november vierden de betrokken partijen de openstelling op locatie. Gedeputeerde Jaap Lodders, wethouder Ed Rentenaar van Lelystad, directeur OMALA/Lelystad Airport Businesspark Rob Verhoeff  en Hanne Buis, algemeen directeur van Lelystad Airport, hebben gezamenlijk de openingshandeling verricht. Ze zijn samen met hun koffers, na opening van het afzetlint, richting Lelystad Airport gereden.

De weg is door de goede samenwerking twee maanden eerder gereed dan gepland.

De weg faciliteert het distributiecentrum Inditex en het terminalterrein van Lelystad Airport. In de toekomst zullen 7 miljoen passagiers via deze weg naar Lelystad Airport rijden.

Informatiemarkt Lelystad Airport 11 november in Aviodrome

Informatiemarkt Lelystad Airport 11 november in Aviodrome

De werkzaamheden aan Nederlands nieuwste luchthaven Lelystad Airport zijn overal in volle gang. In april 2019 vertrekken de eerste passagiersvluchten. Belangstellenden die nu al meer willen weten, zijn welkom op een speciaal hieraan gewijde informatiemarkt op zaterdag 11 november in het Aviodrome bij de luchthaven. Voor meer informatie kijk op www.uitbreidinglelystadairport.nl/infomarkt

Foto: Studio Wierd

Gerelateerd nieuws

FlevoZine | Contact

postbus 283, 8200 AG Lelystad

email: via contactformulier

0320 - 840 310

FlevoZine | Categorie
FlevoZine | archief