beeldmateriaal-doelbeleggen

Beleggingsplatform ontwikkelt door FinTech specialist Toomba.

Fullservice internetbureau Toomba uit Lelystad, heeft voor haar klant Velthuyse & Mulder in Amsterdam een nieuw beleggingsplatform ontwikkeld waarop klanten kunnen beleggen voor een specifiek bepaald doel.

Vermogensbeheerder Velthuyse & Mulder is blij met deze nieuwe FinTech ontwikkeling van Toomba.

Steeds meer mensen beleggen om zelf hun pensioen op te bouwen of om hun huis te kunnen aflossen. Op www.doelbeleggen.nl kan iedere (kleine) particuliere belegger aangeven waarvoor ze hun vermogen willen opbouwen en dagelijks de vinger aan de pols houden. Dit kan voor van alles zijn; studie van een kind, een tweede huis of een grote aankoop. Dit alles is realiseerbaar met behulp van de Doelmeter, welke speciaal ontwikkeld is door Toomba.

Toomba heeft jarenlange ervaring in de FinTech wereld en heeft de juiste expertise in huis waardoor het gelukt is om dit complexe online platform te bouwen volgens de meest recente standaarden.

FinTech-startups veroveren snel marktaandeel op de traditionele banken. Dankzij innovatieve technologieën werken zij efficiënter, transparanter, goedkoper en klantgerichter. Grote veranderingen in het bancaire landschap zijn daarom onvermijdelijk.

Meer informatie kunt u vinden op www.toomba.nl

Afbeelding : Toomba

Gerelateerd nieuws

FlevoZine | Contact

Stichting Flevo Zakenfestival
Postbus 1447
1300 BK Almere
email: via contactformulier
0320 - 840 310

FlevoZine | Categorie
FlevoZine | archief