BKL Banenbeurs

BKL Banenbeurs 2017: Nieuwe kansen op werk

Na het succes van de eerste editie in september 2016, hebben de bij de BKL aangesloten uitzendbureaus en andere bemiddelaars in werk de handen nogmaals ineen geslagen; samen organiseren zij op woensdag 19 april de BKL Banenbeurs 2017. Werkzoekenden zijn van harte welkom om de diverse aanwezige bemiddelaars in korte gesprekjes te ontmoeten en eventueel al een vervolgafspraak te maken. 
 
Volop mogelijkheden in Lelystad
De arbeidsmarkt in Lelystad geeft nu en de komende jaren vele mogelijkheden. Er staan talloze vacatures in allerlei sectoren open. Denk bijvoorbeeld aan de banen op de nieuwe luchthaven, aan de kust én bij nieuwe bedrijven. Maar ook nu zijn er al talloze vacatures die mooie kansen bieden. 
 
Samen staan we sterk
De speeddatebijeenkomst is een initiatief van de commissie arbeidsmarktintermediairs van de BKL (Bedrijfskring Lelystad). Naast een aantal genoemde arbeidsbemiddelingsbureaus zijn ook het UWV, SCALA, Kwintes en Werkbedrijf Lelystad lid van deze commissie. 
 
De volgende arbeidsbureaus zijn tijdens de BKL Banenbeurs 2017 aanwezig: 
·       Online People
·       Burger Support
·       Randstad
·       FlevoDirect
·       Jalo Interim Solutions
·       Hanzewerk
·       Agriwerker
 
Werkzoekenden worden aangeraden hun cv een stuk of 8 keer uit te printen, zodat ze deze bij diverse uitzendbureaus kunnen inleveren. Ook het voorbereiden van een korte, krachtige pitch is verstandig. Naar wat voor werk ben je op zoek en wat heb jij bedrijven te bieden? 
 
Vergroot je kans en kom!
Zoek je een baan, kom dan op woensdag 19 april tussen 09.30 en 11.30 uur met je cv onder de arm naar het Stadhuis van Lelystad.

Gerelateerd nieuws

FlevoZine | Contact

postbus 283, 8200 AG Lelystad

email: via contactformulier

0320 - 840 310

FlevoZine | Categorie
FlevoZine | archief