IT-bedrijf Piramide wordt Idella

IT-bedrijf Piramide uit Almere gaat met haar dienstverlening aan de financiële sector verder onder de naam Idella. Deze naamsverandering is in lijn met de merkenstrategie van moederbedrijf Piramide Groep.

Het moederbedrijf van Idella maakte vandaag tevens een strategische koerswijziging bekend. Het bedrijf met ruim 100 medewerkers verdeeld over 4 vestigingen, zal zich primair richten op de financiële sector om efficiënt gebruik te maken van haar resources en schaalgrootte. Hiermee voorziet zij in de toenemende vraag naar haar producten en diensten in die sector.

De naam Idella verwijst naar het belang van goede ideeën in het proces van productontwikkeling. Door het omarmen van het design thinking principe op al haar bedrijfsprocessen, geeft het bedrijf hier vorm aan.

Groeiambitie

Idella voorziet al ruim 30 jaar banken, beleggingsinstellingen en pensioenuitvoerders van software- en BPO-oplossingen. Naast de naam verandert er niets voor de ruim 40 financiële instellingen die Idella nu inzetten als IT-partner. In een toelichting aan de ruim 100 medewerkers en klanten, benadrukte CEO Marc Boesmans dat met de nieuwe strategie en de naamswijziging aan belangrijke voorwaarden is voldaan om de groeiambities van het bedrijf te realiseren.

Gerelateerd nieuws

FlevoZine | Contact

Stichting Flevo Zakenfestival
Postbus 1447
1300 BK Almere
email: via contactformulier
0320 - 840 310

FlevoZine | Categorie
FlevoZine | archief