Loading Systems wint BKL Trofee

Kandidaten gezocht voor BKL Trofee en Award

Op zaterdag 13 januari 2018 vindt het BKL Gala 2018 plaats. Bedrijfskring Lelystad komt voor het vierde jaar op rij met twee ondernemersprijzen: de BKL Trofee voor de ondernemer van het jaar en voor bedrijven met maximaal 15 medewerkers in dienst is er de BKL Award. “We roepen alle leden op om Lelystadse ondernemers voor te dragen”, vertelt Irene Medema, directeur van de BKL. “Dit kan tot 15 oktober.”

Onderneming voordragen
Alle BKL leden mogen zowel voor de BKL Trofee als voor de BKL Award een onderneming voordragen. Dit moeten ondernemingen zijn die zich in positieve zin van andere ondernemingen onderscheiden door creativiteit, innovativiteit, (pioniers)mentaliteit en ondernemings- of handelsgeest. Men heeft tot uiterlijk 15 oktober de tijd om een bedrijf voor te dragen. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@bedrijfskring.nl.

BKL Award
De BKL is van mening dat er in Lelystad veel kwalitatief goede ondernemingen gevestigd zijn. “Door bedrijfsgrootte of door het feit dat ze qua business minder op Lelystad georiënteerd zijn, zijn deze bedrijven niet altijd in beeld”, licht Irene Medema toe. “Om hen de waardering te geven die ze verdienen, is de BKL Award er vier jaar geleden bijgekomen. Tijdens het gala stemmen de BKL leden in de zaal op hun favoriet.”

BKL Trofee
De BKL Trofee is een juryprijs. Uit de voordrachten van de BKL leden kiest de commissie drie genomineerden. “We gaan bij de genomineerden op bezoek en beoordelen het bedrijf op verschillende punten”, legt Irene uit. “De juryrapporten die hier uit rollen publiceren we op de website. Tijdens het gala op 13 januari wordt de winnaar bekendgemaakt.”

Voor alle voorwaarden van de BKL Trofee en Award vind je op de website van de BKL: https://bedrijfskring.nl/gala-2018/bkl-trofee-en-award.

 

Gerelateerd nieuws

FlevoZine | Contact

postbus 283, 8200 AG Lelystad

email: via contactformulier

0320 - 840 310

FlevoZine | Categorie
FlevoZine | archief