Ondernemerspaasontbijt

Lelystad nodigt ondernemers uit voor voorjaarsontbijt

De gemeente Lelystad organiseert dinsdag 10 april 2018 de 2e editie van het Ondernemersontbijt. Vorig jaar is het ontbijt geïntroduceerd naar aanleiding van de behoefte bij ondernemers om meer te weten over het gemeentelijk inkoopbeleid: hoe kunnen (lokale) ondernemers meedingen naar door gemeente Lelystad te vergeven opdrachten?

Ook deze keer praat de gemeente de ondernemers bij over het door continue veranderende wet- en regelgeving dynamische inkoopbeleid van overheden, en specifiek dat van de gemeente Lelystad: waar liggen voor lokale ondernemers de kansen? Daarnaast is er bij deze editie van het ontbijt aandacht voor het manifest ‘Maatschappelijk Verantwoord Inkopen’ en de daaraan gekoppelde aandachtsgebieden, met name Circulariteit en Social Return On Investment (SROI).

18-073 Jacqueline Cramer - gastspreker Ondernemersontbijt LelystadGastsprekers

Gastsprekers zijn Jacqueline Cramer, oud-minister van VROM en nu ambassadeur circulaire economie en trekker van dat programma in de Amsterdam Economic Board en Onno Vermooten, directeur Concern voor Werk / Werkbedrijf Lelystad. Vanuit  de provincie Flevoland is er informatie over ondersteuning en subsidiemogelijkheden op het gebied van circulariteit.

Aanmeldformulier

Aanmelden voor het ontbijt kan – tot uiterlijk 5 april 2018- via het aanmeldformulier op www.lelystad.nl/ondernemersontbijt .
Er is ruimte voor 150 ondernemers. Zij die zich aanmelden, krijgen een ontvangstbevestiging als toegangskaart.

Gerelateerd nieuws

FlevoZine | Contact

postbus 283, 8200 AG Lelystad

email: via contactformulier

0320 - 840 310

FlevoZine | Categorie
FlevoZine | archief