Golfronde van Flevoland Peter Rijsenbrij Jaap Lodders - FlevoZine

Nieuw zakelijk event: Golfronde Flevoland

De Stichting Flevozakenfestival organiseert dit jaar de Golfronde van Flevoland. De Golfronde van Flevoland omvat zes speeldagen in de periode april tot en met oktober en wordt op 6 verschillende Flevolandse Golfbanen gespeeld.

Het worden stuk voor stuk top business events waar nuttige nieuwe contacten gelegd kunnen worden en bestaande contacten worden verstevigd in een sportieve omgeving. Er kunnen 18 teams deelnemen aan de Golfronde van Flevoland. Een team bestaat uit vier personen maar dat hoeven niet persé dezelfde personen op de zes speeldagen te zijn. Een deelnemend team kan gedurende de Golfronde veranderen van samenstelling.
Momenteel wordt met de golfbanen overlegd over de definitieve invulling. De juiste speeldata kunnen vastgesteld worden nadat het NGF wedstrijdprogramma is gepubliceerd. Gedeputeerde Jaap Lodders, met sport in zijn portefeuille, ondersteunt het initiatief.
Voor meer informatie over dit prestigieuze evenement kan contact worden opgenomen met de Stichting Flevo Zakenfestival, info@flevozakenfestival.nl of direct met Peter Rijsenbrij, 06 54344077.

Gerelateerd nieuws

FlevoZine | Contact

Stichting Flevo Zakenfestival
Postbus 1447
1300 BK Almere
email: via contactformulier
0320 - 840 310

FlevoZine | Categorie
FlevoZine | archief