WEEK VAN DE ONDERNEMER - 01-11-2018

Ondernemersplein Lelystad organiseert week van de ondernemer

Het Ondernemersplein Lelystad organiseert ook dit jaar een Week van de Ondernemer van 12 t/m 16 november. Het Ondernemersplein is onderdeel van het Informatieplein Wonen & Ondernemen van de gemeente Lelystad. 

Ondernemers zijn belangrijk voor de stad. Dankzij hen is er een gevarieerd winkelaanbod en gezonde economische bedrijvigheid. Het Ondernemersplein zet dan ook graag, samen met andere partijen in de stad, de Lelystadse ondernemers in het zonnetje met een week vol activiteiten, workshops en netwerkmogelijkheden. De week sluit aan bij de landelijke Dag van de Ondernemer, die ieder jaar op de derde vrijdag van november wordt georganiseerd door MKB-Nederland. Dit jaar op vrijdag 16 november! 

Programma 

Ondernemers kunnen zich voor alle activiteiten aanmelden via https://www.lelystad.nl/weekvandeondernemer.

Maandag 12 november Rondleiding Flevokust Haven

15.00-16.00 uur, Flevokust Haven , Rondleiding + vragen (ronde 1: 15.00-15.30 uur, Ronde 2: 15.30-16.00 uur). 

Dinsdag 13 november Masterclass Duurzaam ondernemen

15.30-17.15 uur, Werkbedrijf Lelystad, Masterclass ‘Duurzaam ondernemen’ door Lelystad Akkoord. 

Woensdag 14 november Kennissessie Grip op financiën

16.00-18.00 uur, Stadhuis Lelystad, Kennissessie ‘Grip op financiën voor ondernemers’ door Smart Business Masters Lelystad. 

Donderdag 15 november Lelystad aangenaam en Startersmarkt

18.00-19.00 uur, Stadhuis Lelystad, Lelystad Aangenaam door Ondernemersplein Lelystad. Nieuwe ondernemers maken nader kennis met elkaar, met het gemeentebestuur en met Lelystadse ondernemersorganisaties. 

19.00-21.30 uur, Stadhuis Lelystad, Startersmarkt door Ondernemersplein Lelystad. 

Wat is het Ondernemersplein?

Ondernemersplein Lelystad is binnen het Informatieplein Wonen & Ondernemen dé plek voor ondernemers in Lelystad en is te vinden in de hal van het stadhuis. Elke gevestigde of beginnende ondernemer kan er snel gemeentelijke zaken regelen, andere ondernemers ontmoeten, netwerken en kennis opdoen 

Voor vragen en advies

Lelystad sluit aan op landelijk beleid om ondernemers één centrale plek te bieden waar ze terecht kunnen voor alle informatie over wat er komt kijken bij het starten, uitbouwen, organiseren, financieren, afbouwen of stoppen van een bedrijf. 

Gerelateerd nieuws

FlevoZine | Contact

postbus 283, 8200 AG Lelystad

email: via contactformulier

0320 - 840 310

FlevoZine | Categorie
FlevoZine | archief