Toms Creek wint BKL Award

Ondernemersprijzen Tanis Food Tec en Toms Creek

Tijdens het jaarlijkse BKL Gala van afgelopen zaterdag, heeft Tanis Food Tec de prestigieuze BKL Trofee in ontvangst genomen. Daarmee liet het bedrijf Farm Dairy en DCA Groep achter zich. De jury gaf aan dat het zeker geen makkelijke keuze was geweest; alle drie de bedrijven voldeden ruimschoots aan de voorwaarden. Diezelfde avond nam Toms Creek de BKL Award in ontvangst. De twee andere gegadigden voor deze prijs waren Promo Trade en Berrico Food Company.

Publiek kiest voor Toms Creek

Het stemmen voor de BKL Award gebeurde, net als voorgaande jaren, op de avond zelf. Alle aanwezige BKL leden ontvingen naast een entreeticket, ook een stemvoucher. Deze dienden ze, vóórdat ze de zaal betraden, in te vullen en in de stembus te stoppen. Alle stemmen werden vervolgens door de jury opgeteld. Tijdens het officiële gedeelte van de avond werd Toms Creek tot winnaar uitgeroepen.

Tanis Food Tec wint BKL Trofee

Jury trots op Tanis Food Tec

De winnaar van de BKL Trofee werd door de jury uitgekozen. De BKL Trofee Commissie bezocht alle drie de bedrijven en BKL leden hadden tot 7 januari 2018 de kans om hun voorkeur per mail door te geven aan juryvoorzitter Hans Blom. Aan de hand van deze gegevens heeft de jury tijdens het BKL Gala Tanis Food Tec tot winnaar benoemd.

Wederom een groot succes

Net als de voorgaande jaren, was het BKL Gala ook dit jaar een daverend succes. Er waren ruim 800 bezoekers, een recordaantal. Het gala startte met een openingsact van de dansers van DDDance – onder leiding van Denise Dobbe – en de Lelystadse TVOH-deelneemster Kimberly Maasdamme. BKL directeur Irene Medema verwelkomde vervolgens alle aanwezigen en blikte kort terug op het afgelopen jaar. Een jaar met ledengroei, veel mooie bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken.

IMG_1408Ze gaf aan dat ze in 2018 nog meer verbinding tussen de leden wil stimuleren. Voorzitter Dirk Jan Verdoorn benadrukte het thema ‘arbeidsmarkt’ en onderstreepte het belang van de uitbreiding van de luchthaven. Hij sloot af met een ludieke actie door met alle aanwezigen een papieren vliegtuigje te vouwen en deze tegelijkertijd te lanceren op het podium. Hiermee liet de overvolle zaal weten de uitbreiding van het vliegveld te steunen. Jop Fackeldey benadrukte tijdens het interview met Irene Medema dat 2017 een heel goed jaar voor Lelystad is geweest.

Nadat de winnaars werden bekendgemaakt, barstte het ondernemersfeest los. Het Agora Theater was weer prachtig versierd, geheel in stijl van het thema: Love is in the AIR.  De mooie entourage, Embers Live Band, Roy Oostweegel, Anouk Tosserams en hoofdact Leona Philippo hebben samen voor een fantastisch begin van het ondernemersjaar 2018 gezorgd.

Gerelateerd nieuws

FlevoZine | Contact

Stichting Flevo Zakenfestival
Postbus 1447
1300 BK Almere
email: via contactformulier
0320 - 840 310

FlevoZine | Categorie
FlevoZine | archief