Redbook

Redbook ICT op Creative Campus

Redbook ICT uit Almere breidt de komende tijd flink uit op de Creative Campus van MAC3PARK in Almere. Het ICT-bedrijf neemt zijn intrek in een deel van de voormalige Beiersdorf fabriek dat ook na de verhuizing z’n industriële uitstraling behoudt.

Redbook is in 2014 succesvol van start gegaan en biedt zakelijke Cloud gebaseerde softwareapplicaties aan. De Creative Campus past goed bij de ambities van Redbook. Niet alleen de uitstraling van creativiteit speelt hierin een rol, maar ook de atmosfeer van de voormalige fabriek van Beiersdorf, waar altijd nieuwe en innovatieve producten zijn bedacht en gecreëerd. Ook voor Redbook is innovatie en de mogelijkheid om te creëren belangrijk.

‘Deze industriële omgeving is bij uitstek geschikt voor de creatieve industrie, ontwerp- en reclamebureaus en innovatieve bedrijven zoals Redbook’, zegt MAC3PARK-directeur Meine Breemhaar. ‘Hier zijn meer dan vijftig ondernemingen gevestigd die hier de ruimte hebben en die wij de dynamiek bieden die zij nodig hebben. Wij benutten het nieuwgebruik en zetten het flexibel in voor creatieve bedrijven. We doen dat uiteraard met behoud van de onmiskenbare industriële charmes van brede deuren, grote liften, oneindig hoge plafonds, betonnen vloeren en dat alles in één groots verband.’
De voormalige fabrieksruimte die Redbook gaat betrekken, wordt de komende weken door MAC3PARK verbouwd en aangepast.
De verwachting is dat het ICT-bedrijf er nog voor de zomer zijn intrek in kan nemen. Redbook heeft dan de beschikking over 500 m2 unieke kantoor- en trainingsruimten. Het contract daartoe werd op 29 maart door Redbook-directeur Fred Groters en MAC3PARK-directeur Meine Breemhaar getekend (foto).

Foto: Mac3

Gerelateerd nieuws

FlevoZine | Contact

Stichting Flevo Zakenfestival
Postbus 1447
1300 BK Almere
email: via contactformulier
0320 - 840 310

FlevoZine | Categorie
FlevoZine | archief