Flashgolf beveelt dienstverlening Ondernemersplein aan

Ondernemer Marcel Staring is in Lelystad gestart met een eigen onderneming: Flashgolf. Aan De Meent runt hij een bijzondere ‘glow in the dark’-midgetgolfbaan. Voor de start van zijn onderneming is hij langsgegaan bij het Ondernemersplein, onderdeel van het informatieplein Wonen & Ondernemen in de hal van het stadhuis.

Aanspreekpunt

Medewerkers van het Informatieplein wijzen ondernemers, of het nu starters of reeds gevestigde ondernemers zijn, de weg. “Voor mij waren zij het centrale aanspreekpunt bij de gemeente,” aldus Marcel Staring. “Zeker voor beginnende ondernemers is het prettig om hulp te krijgen.” De ervaringen van Marcel Staring bij het starten van zijn bedrijf vertelt hij in een filmpje  dat voor de gemeente is gemaakt om op een toegankelijke manier bekendheid te geven aan de dienstverlening van het Informatieplein.

Startersmarkt

De drempel om bij het Informatieplein binnen te stappen moet zo laag mogelijk worden gemaakt. Met zekere regelmaat organiseert het Informatieplein daarom ook een Startersmarkt. De eerstvolgende is maandag 27 maart 2017 ’s avonds in het stadhuis.

Gerelateerd nieuws

FlevoZine | Contact

postbus 283, 8200 AG Lelystad

email: via contactformulier

0320 - 840 310

FlevoZine | Categorie
FlevoZine | archief