OMFL stimuleert innovatie en investeringen

Flevoland is een jonge provincie met een jonge economie. Een economie die kan leunen op een sterk innovatief karakter en een bovendien snel groeiende economie.  De Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland speelt daarbij een stimulerende rol.

FlevoZine in gesprek met directeur Ineke Mastenbroek. “Door samen te werken met bedrijfsleven, kennisinstituten, onder-wijsinstellingen en overheden brengen wij bedrijven in contact met mensen en instellingen die hen verder kunnen helpen.

De Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland stimuleert innovatie en investeringen en geeft bedrijven daarmee een kans om zich maximaal te kunnen ontwikkelen.
Zo dragen wij bij aan een ‘aangenaam’ economisch klimaat waar het fijn wonen en ondernemen is. We acteren met de teams Economie & InvesteringsbevorderingToerisme Flevoland en Sportservice Flevoland ter bevordering van de regionale economie met als doel het creëren van (extra) werkgelegenheid. Voor starters, doorstarters en ondernemers die zich in Flevoland willen vestigen zijn wij behulpzaam zijn bij het vinden van kapitaal.

Ineke vertelt in al haar enthousiasme over de recente ontwikkelingen van Flevokust, Lelystad Airport en de Floriade. Deze pijlers komen aan bod in het interview dat hier online te bekijken is.

Foto materiaal : OMFL

Gerelateerd nieuws

FlevoZine | Contact

Stichting Flevo Zakenfestival
Postbus 1447
1300 BK Almere
email: via contactformulier
0320 - 840 310

FlevoZine | Categorie
FlevoZine | archief