KL_flyer2018_online_voorkant

FlevoZine businessloop nieuw onderdeel Kerstloop Dronten

Aan de 30e editie van de Leisure World Kerstloop op zondag 16 december wordt een nieuw onderdeel toegevoegd: de Flevozine bedrijvenloop. Hier kunnen ondernemers uit de regio met een team (van vijf lopers) deelnemen op de afstanden vijf en tien kilometer. Er zal – net als bij de andere wedstrijdonderdelen – een tijdsopname zijn en een prijsuitreiking. Vanaf 1 september is de inschrijving voor bedrijven die willen deelnemen geopend.

Speciaal voor deelnemers aan de Businessrun wordt voorafgaand aan de loop een VIP-tent ingericht. Hier kunnen deelnemers voor- en achteraf een versnapering halen. Doel van de bedrijvenloop is om te tonen dat het bedrijfsleven in en rond Flevoland vitaal en sportief is ingesteld. Bovendien blijkt het samen met collega’s een uitdaging aangaan goed te zijn voor de sfeer op de werkvloer.

Tot slot draagt de toevoeging van het wedstrijdonderdeel bij aan de sportieve ambitie van de Leisure World Kerstloop om uit te groeien tot een belangrijk regionaal evenement voor de hele samenleving. “In navolging op de wedstrijd- en recreatieloop is er al sinds jaar en dag een kinderloop van 1 kilometer. Dat is een enorm succes. Wij denken dat het betrekken van ondernemers – de economische hardlopers van de regio – de binding met het evenement verder vergroot en de kerstloop nog meer het ultieme uitje in de kerstvakantie maakt”, aldus Allert Everts van de organisatie.

Wilt u samen met uw collega’s meedoen aan de 30e Kerstloop Dronten? SCHRIJF JE DAN HIER IN!

Alle deelnemers ontvangen persoonlijk een herinnering. Voor de drie snelste bedrijfsteams is een prijs beschikbaar. Daarnaast ontvangt de winnaar een prachtige wisselbeker.

INSCHRIJVEN BUSINESSRUN

Ook individuele lopers kunnen zich al inschrijven voor de jubileumeditie van de Kerstloop Dronten. Volg deze link om je in te schrijven:

INSCHRIJVING INDIVIDUELE LOPERS 

 

 

Gerelateerd nieuws

FlevoZine | Contact

Stichting Flevo Zakenfestival
Postbus 1447
1300 BK Almere
email: via contactformulier

FlevoZine | Categorie
FlevoZine | archief