In de week van de ondernemer organiseert het Lelystad Akkoord op dinsdag  13 november vanaf 15.30 uur de 5e masterclass. Dit keer is niemand minder dan Renzo Deurloo spreker tijdens dit event.

De spreker

Renzo Deurloo (1974) begon na 4 middelbare scholen direct zijn carrière als ondernemer. Zonder enige studie begon hij als zelfstandig optiehandelaar op Beursplein 5. Tien jaar terug ging het roer compleet om. Hij heeft nu een sociale onderneming waar ruim 80% van de medewerkers een afstand tot de arbeidsmarkt heeft, GreenFox Social Return. Een bijzonder businessmodel dat impact boven winstmaximalisatie stelt. Renzo detacheert mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, of zoals hij het liever zegt een voorsprong op de arbeidsmarkt. “Daarmee halen we al het risico weg bij onze opdrachtgevers en begeleiden we ze net zo lang ze interessant zijn om in dienst te komen bij onze opdrachtgever.” aldus Renzo.

Hij mag inmiddels vele multinationals tot zijn klantenkring noemen. Hoe is Renzo gekomen waar hij nu is? Een inspirerende verhaal over sociaal ondernemen, innovatie en overtuiging in de kwaliteit van iedereen met een vermeende afstand tot de arbeidsmarkt.

Masterclass

De eerder gehouden masterclasses worden door de bedrijven die zijn aangesloten bij het Lelystad Akkoord als zeer waardevol bevonden vanwege de combinatie van de inhoudelijke bagage en de mooie gelegenheid voor de inclusieve ondernemers en HR managers uit Lelystad om elkaar te ontmoeten.

Het Werkbedrijf Lelystad stelt haar ruimte aan de Vaartweg 67 beschikbaar voor dit event.

Aanmelden en vragen

Alle bij het Lelystad Akkoord aangesloten bedrijven melden zich kosteloos aan. Bent u ondernemer in Lelystad en bent u sociaal betrokken, kijk dat op onze website of het Lelystad Akkoord ook iets voor uw organisatie is. Inmiddels zijn de meeste plaatsen gereserveerd, maar er is nog een aantal plaatsen beschikbaar en voor ondernemers te reserveren via info@lelystadakkoord.nl

Foto: aangeleverd door Dualhanded