Het Flevo Zakenfestival, krijgt een vervolg en het thema voor dit jaar is Face2Face, omdat persoonlijke ontmoetingen het meeste waard zijn. Het Flevo Zakenfestival wordt gehouden op woensdag 27 en donderdag 28 september 2017 in de AIS hangar op Lelystad Airport en richt zich op de gehele provincie Flevoland en de Westzoom van de Veluwe.

De reacties, die ontvangen zijn na de eerste editie, geven aan dat er behoefte bestaat aan dit business-evenement. Het Flevo Zakenfestival bestaat uit een zakenbeurs en een programma met toonaangevende sprekers. Op beide dagen zal er, voordat de zakenbeurs opent, een captains lunch voor de standhouders en sponsoren worden gehouden.

Binnenkort zullen alle bedrijfskringen in Flevoland worden benaderd om ook dit jaar een samenwerking aan te gaan, die handen en voeten gaat geven aan het thema van deze editie: ‘Face2Face’.

Bedrijven of organisaties, die nu al op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen of geïnteresseerd zijn in deelname aan de beurs, kunnen contact opnemen met Peter Rijsenbrij, mobiel: 06-54344077, met Wim de Bruijn, mobiel: 06-53932953 of  e-mail: info@flevozakenfestival.nl.

Correspondentieadres:  Postbus 1447 – 1300 BK Almere
Website: www.flevozakenfestival.nl
Promo Zakenfestival: https://youtu.be/vUon7g1LEt8

(Foto’s: Shanna Hillebrand)