Ben jij beginnend ondernemer of young professional met een grote interesse in landbouw, voedsel en eten? En wil jij meer weten over de voedseltransitie? Lijkt het je leuk om eindelijk weer eens met anderen te sparren over jouw plannen voor de toekomst? Of ben je gewoon benieuwd wat onze inspirerende sprekers jou kunnen leren? Schrijf je dan in voor de jaarlijkse Flevo Campus Summer School: een intensief, superleerzaam programma voor voedselondernemers (in de dop). We nemen je mee op reis door de polder en prikkelen al je zintuigen, terwijl we je helpen om een ondernemersplan op te stellen, te ontwikkelen en te perfectioneren. Letterlijk en figuurlijk een buitenkans dus 😉

Meld je aan voor de Flevo Campus Summer School

De polder in

Als relatief nieuwe stad in een iets oudere provincie, wil Almere een van de meest groene en gezonde steden van de wereld worden. Almere bevindt zich op het grensvlak van een grootschalig land- en tuinbouwgebied aan de ene kant en de metropoolregio Amsterdam aan de andere kant. Een bijzondere plek waar allerlei invloeden samenkomen en nog altijd veel ruimte voor ontwikkeling is

Programma

En juist die ruimte voor ontwikkeling is wat centraal staat in deze Summer School. Zo krijg je van maandag tot en met donderdag in de ochtend workshops en colleges over voedsel, en werk je aan je eigen (potentiële) bedrijfsplan. ‘s Middags steek je de handen uit de mouwen bij ondernemers die bijdragen aan de voedseltransitie in Flevoland. Deze ervaringen hebben als doel om via meekijken en meehelpen kennis op te doen en praktijkvoorbeelden van dichtbij te zien. Dit op een praktische en zintuiglijke manier die ook voor veel teambuilding zorgt en de community van deelnemers en initiatieven hechter maakt. De Summer School wordt afgesloten met pitches (waarbij serieuze prijzen te winnen zijn om je onderneming verder op te zetten!) en een publiek evenement op de vrijdag. Houd hiervoor ook de avond vrij.

Praktisch 

De Summer School vindt volledig coronaproof plaats van maandag 23 t/m vrijdag 27 augustus, in en om Almere/Flevoland. Het is een vierdaags programma inclusief overnachtingen op de camping. Ondernemers en young professionals kunnen zich kosteloos aanmelden voor dit programma. Bij meer dan 20 aanmeldingen wordt er geselecteerd op basis van diversiteit. Kijk voor meer informatie over het programma en de voorwaarden op de Flevo Campus website!

Meld je aan!

Ben je op álle dagen beschikbaar en zie jij kansen om jouw onderneming te starten, vorm te geven of bij te schaven? Geef je dan nu op via dit formulier.