De derde editie van het Flevo Zakenfestival vindt op woensdag 25 en donderdag 26 september plaats. Op een gedroomde locatie: de nieuwe terminal van Lelystad Airport.

Brede uitstraling

Het Flevo Zakenfestival is de netwerkbijeenkomst voor zakelijk Flevoland, waar bedrijven, overheden en instellingen elkaar kunnen ontmoeten. De vorige editie kende een kleine 90 standhouders/deelnemers en trok over de twee dagen zo’n 1.500 bezoekers.

‘We gaan binnenkort met de plattegrond voor de komende editie van start. Dan weten we voor hoeveel standhouders er deze keer ruimte is. Ik denk dat het vergelijkbaar zal zijn met de vorige keer. In ieder geval zal de uitstraling, mede door de locatie, wat breder worden dan alleen Flevoland,’ zegt Wim de Bruijn van de Stichting Flevo Zakenfestival.

Flevo Zakenfestival - Shanna Hillebrand - Jacqueline Resink -Fotograaf 6

Mede-organisator Peter Rijsenbrij denkt dat ook. ‘De vorige locaties, de Catalina-hangar en AIS Flight Academy, beiden ook op Lelystad Airport, waren uitstekend. Maar de nieuwe terminal is natuurlijk nog mooier. Praktisch gezien: er is ruime parkeergelegenheid, letterlijk voor de deur. Maar ook omdat het hier straks allemaal gaat gebeuren, als Lelystad Airport open gaat als passagiersluchthaven. Die vibe voel je nu al en dat zal straks met het Flevo Zakenfestival alleen maar meer zijn. Het past ook goed bij waar het evenement nu staat. We zijn volwassen geworden.’

En ofschoon het dus de gedroomde locatie is, hoopt Wim de Bruijn er niet vaker terug te keren met het tweejaarlijkse evenement. ‘Nee,’ lacht hij, ‘ik heb liever dat we hier over twee jaar niet terecht kunnen. Want dat betekent dat de luchthaven dan volop in bedrijf is. En dat willen we uiteindelijk allemaal.’

Het thema van de komende editie wordt binnenkort bekendgemaakt.

https://www.flevozakenfestival.nl/

By Kees Bakker

Hoofdredacteur, Poezenliefhebber, Gaat graag naar Lowlands en houdt van Flevoland