Quakernaat

Genomineerden Leerwerkverkiezing Lelystad 2016 bekend

De jury van de Leerwerkverkiezing Lelystad 2016, bestaande uit Andries Greiner, wethouder John van den Heuvel en Rob van Reijswoud, heeft uit een mooi aantal voordrachten de genomineerden gekozen die gaan strijden voor de titel “beste Leerwerkbedrijf 2016” en “Beste talent 2016”.

Genomineerd in de categorie leerwerkbedrijven op alfabetische volgorde:

– Bouwbedrijf Noordersluis B.V.

– Bosch Car Service

– Woonzorg Flevoland

Genomineerd in de categorie talenten op alfabetische volgorde:

– Damian Schalkwijk

– Johan van Ewijk

– Narges Jafari

Tijdens de Leerwerkverkiezing Lelystad 2016 worden het beste Leerwerkbedrijf en het beste Talent gekozen. Zij ontvangen hun prijs uit handen van wethouder John van den Heuvel en Andries Greiner. De Leerwerkverkiezing Lelystad 2016 vindt plaats op 19 april a.s. om 15.00 uur bij Werkbedrijf Lelystad, Vaartweg 67.

Diverse leerwerkbedrijven en talenten zijn voorgedragen voor de titel beste leerwerkbedrijf en beste talent 2016. De leerwerkbedrijven die zijn aangemeld hebben een in Lelystad gevestigd bedrijf. Deze bedrijven bieden op inspirerende wijze kansen door het aanbieden van een stage, werkervaringsplaats of leerwerkbaan. De aangemelde talenten zijn inwoners van Lelystad die leren en werken combineren en zich onderscheiden door hun inzet en/of bijzondere prestatie.

Programma

De presentatie is in handen van Irene Medema, campagnemanager van het Lelystad Akkoord. Wethouder Van den Heuvel geeft de introductie van de Leerwerkverkiezing en Onno Vermooten krijgt als gastheer het woord om het Werkbedrijf aan ons te presenteren.

Daarna worden we meegenomen in het verhaal van Daan Quakernaat met als titel “Ga kathedralen bouwen” Het verhaal gaat over de angst om kathedralen te bouwen. Controle leidt tot angst voor risico en gebrek aan passie die nodig is voor innovatie en groei. We moeten elkaar leren afrekenen en vertrouwen zodat er ruimte vrijkomt om mooie dingen te maken. een verhaal dat pakt en tot napraten aanzet.

http://qap.nl/inhoud.htm

Daarna is het tijd voor de bekendmaking wie zich de winnaar van de titel beste Talent 2016 en beste Leerwerkbedrijf 2016 mogen gaan noemen!

De dag wordt feestelijk afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden

Wilt u de genomineerden aanmoedigen en de winnaars feliciteren of bent u benieuwd naar het verhaal van Daan Quakernaat? Meld u dan aan via www.lelystadakkoord.nl zodat we u kunnen verwelkomen op 19 april.

Achtergrond Leerwerkverkiezing

De combinatie leren en werken is erg belangrijk. Niet alleen voor het bedrijfsleven maar ook voor leerlingen, de toekomstige werknemers. Praktijkervaring opdoen is van onschatbare waarde en vormt een mooie opstap naar werk. Dit kan alleen met de medewerking van leerwerkbedrijven. Als waardering voor de inspanningen en prestaties van leerwerkbedrijven en de uitzonderlijke talenten wordt de Leerwerkverkiezing Lelystad 2016 georganiseerd.

Gerelateerd nieuws

FlevoZine | Contact

Stichting Flevo Zakenfestival
Postbus 1447
1300 BK Almere
email: via contactformulier

FlevoZine | Categorie
FlevoZine | archief