De HISWA te water vindt van 5 tot en met 9 september plaats op een nieuwe locatie in Bataviahaven / Lelystad en is al 35 jaar dé plek om uw boten en (watersport)producten te presenteren. Op de in-water bootshow komt u in contact met een internationaal koopkrachtig en gericht publiek. De 2018 editie is compleet vernieuwd: een nieuwe locatie, een breder evenement en een nieuw concept.

Nieuw concept
De HISWA te water is hét evenement voor iedereen die van watersport houdt. Tijdens de HISWA te water zal er van alles te beleven zijn op en rond het water en op de kade. Bekijk de boten en watersportproducten, ontdek de nieuwste snufjes, geniet van gezellige muziek, deel ervaringen met andere watersporters en doe mee aan de vele activiteiten die op en rond het water plaatsvinden. De HISWA te water 2018 staat in het teken van het daadwerkelijk beleven van de watersport. Het credo is dan ook: I love watersport. Laat iedereen met een watersporthart kennis maken met uw producten en/of diensten en schrijf u meteen in.

Nieuw in 2018!
– Proefvaren voor iedereen mogelijk
– Meer beleving op en rond het water en natuurlijk de kade
– Nieuwe indeling met bovenkade, benedenkade, gezamenlijk paviljoen en allemaal in een prachtige haven
– Breder aanbod
– 25 gratis relatiekaarten voor elke exposant
– Zeer aantrekkelijke tarieven
– Nieuwe strategische samenwerkingspartners

Meer informatie
Bent u benieuwd wat de HISWA te water voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op via tel. 020 705 14 60 of hiswatewater@hiswa.nl.

U kunt hier ook onze tarieven, deelnamevoorwaarden en huishoudelijk reglement bezichtigen.