Roparun

Rabobank Flevoland sponsort Roparunteam Lelystad

Roparunteam Lelystad heeft van de Rabobank Flevoland 2 fietsendragers gekregen. De fietsendragers zijn onmisbaar tijdens de roparun. De fietsendragers zijn overgedragen tijdens de Natuurmarathon op 4 mei jl.

Roparunteam Lelystad loopt mee met de Roparun van Hamburg naar Rotterdam. Het is een estafetteloop waarin twee teams afwisselend lopen en fietsen.  Elk team bestaat uit 4 lopers en 2 fietsers. De beide teams hebben op de busjes een fietsendrager nodig voor 3 fietsen voor de run-bike-runs tijdens de tocht. Teamcaptain Jop Fackeldey: “We zijn heel blij met deze fietsendragers, ze zijn voor ons onmisbaar. Deze gift van de Rabobank betekent voor ons dat wij geen aanspraak op onze andere sponsorinkomsten hoeven te maken hiervoor, en meer geld kunnen afdragen aan de goede doelen van de Roparun.

Ook dit jaar loopt Roparunteam Lelystad vanuit Hamburg naar Rotterdam. Het team legt lopend en fietsend meer dan 560 kilometer af. Alle teams worden op Tweede Pinksterdag ingehaald in Rotterdam. De opbrengst gaat naar verschillende goede doelen die zich inzetten voor mensen met kanker zoals de Stichting Haarwensen en inloophuizen.

Gerelateerd nieuws

FlevoZine | Contact

Stichting Flevo Zakenfestival
Postbus 1447
1300 BK Almere
email: via contactformulier

FlevoZine | Categorie
FlevoZine | archief