Op maandag 27 maart vindt een nieuwe editie van de Startersmarkt plaats, de kennis- en informatiemarkt voor ondernemers georganiseerd door het Ondernemersplein Lelystad. Het centrale thema tijdens deze Startersmarkt is ‘Alternatieve Financiering’.

Startersmarkt

De Startersmarkt is een informatieavond voor startende en gevestigde ondernemers die traditioneel wordt georganiseerd door het Ondernemersplein Lelystad. Tijdens deze markt worden ondernemers voorgelicht over actuele thema’s en ontwikkelingen door middel van workshops en presentaties. Ook is er gelegenheid te netwerken met mede-ondernemers.

 Alternatieve financiering

Tijdens deze editie van de Startersmarkt staat het thema ‘Alternatieve Financiering’ centraal. Naast de traditionele financieringsmogelijkheden voor ondernemers zijn er diverse andere mogelijkheden, ook wel ‘Alternatieve Financiering’ genoemd. Verschillende spraakmakende sprekers besteden uitgebreid aandacht aan de actuele trends en ontwikkelingen op dit gebied. Na afloop is er uitgebreid gelegenheid om te netwerken met diverse aanbieders van Alternatieve Financiering, standhouders en mede-ondernemers.

Startersmarkt bijwonen?

De Startersmarkt op maandag 27 maart van 18:30 tot 21:00 uur bijwonen als bezoeker of standhouder? Meld u nu aan via www.lelystad.nl/ondernemen. Toegang is gratis!