Noordoostpolder: de gemeente Noordoostpolder organiseert op zaterdag 1 oktober een Woonevent in het gemeentehuis. Er zijn veertig bedrijven present die de bezoekers informeren en inspireren over woonzaken. 

Ook TV-bekendheid en interieurarchitect Michiel de Zeeuw is hierbij aanwezig. Hij geeft zowel ’s ochtends als ’s middags een presentatie en geeft bezoekers tijdens speeddates persoonlijk interieuradvies. De kinderen kunnen zich vermaken met Bob de Bouwer. Ook zij kunnen meedoen aan een workshop en ze mogen een eigen pizza bakken.

Het Woonevent is het startsein voor de Buitengewone Woonmaand. Gedurende de hele maand oktober zijn er verschillende activiteiten en (voordeel)acties op het gebied van wonen in Noordoostpolder.Veel enthousiaste bedrijven werken mee

De gemeente werkt bij dit evenement samen met onder meer hypotheekadviseurs, makelaars, projectontwikkelaars, aannemers, bouwmarkten, hoveniers en interieuradviseurs. Daarnaast zijn er workshops en presentaties van diverse bedrijven.

Kavels in de etalage

Omdat de woonmarkt aantrekt, heeft de gemeente voor een aantal woonkavels een actie. Op het event kunnen bezoekers bij de stand van de gemeente terecht voor informatie over bijvoorbeeld vergunningen, woningkavels en stimuleringsmaatregelen.

Op de website buitengewonewoonmaand.nl is het laatste nieuws te vinden.
Deze website wordt in de loop van september met steeds meer leuke acties en activiteiten aangevuld die in de maand oktober georganiseerd worden. 

Foto: gemeente Noordoostpolder