Over FlevoZine

Flevoland is een economisch groeiende provincie, soms tegen de landelijke trend in. In het bedrijfsleven zijn veel spelers actief, van zzp-ers tot grote bedrijven, van culturele instellingen die zich op het ondernemerspad begeven tot opleidingsinstituten die de samenwerking met het bedrijfsleven zoeken.

FlevoZine is een portal gericht op het bedrijfsleven. Het is ook een site die interessant is voor mensen die ge├»nteresseerd zijn in wat voor bedrijven Flevoland allemaal heeft. FlevoZine biedt diepgravende artikelen en columns over en van bedrijven, haar vertegenwoordigende instellingen, culturele ondernemers, de toeristische industrie, onderwijsinstellingen, zorgondernemers, sportaanbieders, de politiek en het ondernemersklimaat in Flevoland.

FlevoZine is een zakenportal waarin ondernemers zichzelf kunnen voorstellen, hun artikelen kunnen aanprijzen en vertellen over de filosofie achter hun bedrijf. FlevoZine biedt ruimte aan opinie, waarbij voor de economie in Flevoland belangrijke personen geen blad voor de mond nemen. FlevoZine is een platform waarin ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. FlevoZine is daarmee ook een site die interessant is voor consumenten die meer willen weten over ondernemend Flevoland.

 

Colofon

Hoofdredacteur
Wim de Bruijn

Brand Director
Peter Rijsenbrij

Redactie
Kees Bakker
Richard Bender
Ria Besseling
Wim de Bruyn
Peter Rijsenbrij

Columnisten
Andries Greiner
Jan Nico Appelman
Ton van de Baan ( Dehaanlaw)
Wim de Bruijn
Dave Drost
Jop Fackeldey
Flynth
Bert Gijsberts
Fenneke Koster-Joenje (FKJ)
Jaap Lodders
Irene Medema

Vormgeving
Ed van der Linden (Zoomdog)
Andy Pinas

Business Brand Manager
Peter Rijsenbrij

Adverteren? Vraag hier naar de tarieven

 

FlevoZine is een onderdeel van de Stichting Flevo Zakenfestival