Jeffrey de Groot en Jelle Verdorst, 3e jaar studenten Commerciële economie van Windesheim Flevoland, zijn de gelukkige winnaars van de door Canon georganiseerde Sales Challenge op het Jachtslot de Mookerheide bij Nijmegen.

Foto WindesheimIn het curriculum van CE Windesheim Flevoland nemen salesvaardigheden een belangrijke plaats in. Studenten worden hierin in het tweede jaar in het Nederlands en in het derde jaar in het Engels uitgebreid getraind. Een goede voorbereiding voor deze sales wedstrijd op hoog niveau.

In een tweedaagse wedstrijd streden studentenkoppels van negen verschillende hogescholen tegen elkaar om te zien wie het beste salestalent in huis heeft. Studenten kregen een uitgebreide businesscase voorgeschoteld, waarbij hun verkoop- en onderhandelingsvaardigheden cruciaal waren om uiteindelijk de handtekening op de order te krijgen.

De gesprekken werden gevoerd met zeer ervaren sales professionals van Canon Nederland. Naast een prachtige beker ontvingen de winnaars de revolutionaire Canon Powershot SX620 HS camera.