In 2005 startten Maaike en Marcel Burger werving- en selectiebureau & HR-Support Burger Support BV. De missie is meer HBO-ers in de provincie te koppelen aan werkgevers met ambities. De uitgaande forensenstroom was en is uit balans. Wonen en werken in de provincie Flevoland is héél goed mogelijk.

Carrières in de stad waar je woont, liggen binnen handbereik.  Burger Support slaat die brug.  Het team van Burger Support is hierin geslaagd en heeft inmiddels  800 succesvolle matches in Flevoland tot stand gebracht. De arbeidsmarkt is enorm veranderd in de afgelopen jaren en dat vraagt om flexibiliteit en toegevoegde waarde van een personeelsspecialist.  De diensten zijn uitgebreid met Personeelsadvies – en uitvoering op maat voor MKB organisaties. De opdrachtgever legt al haar arbeidsmarktvraagstukken bij de consultant van Burger Support.  Variërend van het schetsen van een functieprofiel, tot aan het psychologisch onderzoek van een nieuwe directeur. De klant wordt  deskundig, discreet en snel geholpen met  de oplossing van een  vraagstuk. De consultant kent het DNA van de klant en weet exact welke kandidaat hierbij past.

Als personeelsspecialist heb je met twee klanten te maken: de werknemer en de opdrachtgever. Dat zorgt voor een boeiend krachtenveld. Iedere dag is het team van Burger Support actief in het leggen van verbindingen.  Focus op regio Flevoland en HBO kandidaten zetten de piketpalen.  Vraag en aanbod  met elkaar verbinden zit in het bloed van de 10 professionals van Burger Support. Burger Support wordt  wel eens vergeleken met de nieuwe KvK van Flevoland. Circa 70% van de organisaties  in de polder met meer dan 5 werknemers zijn bekend binnen het kantoor.

Het succes van de onderneming werd eind 2013 bekrachtigd door het winnen van de Gouden Gazelle 2013. Het Financieel Dagblad, ABN AMRO en KPMG kozen Burger Support als snelst groeiende  en winstgevendste organisatie van Flevoland in haar categorie.

Van een Flevolandse Kiekendief naar een Gazelle, dat schept verwachtingen.

De toekomst van Burger Support ziet er rooskleurig uit. Uitbreiding van Lelystad Airport, bovengemiddelde groei van de regionale economie, nieuwe vormen van arbeidsverhoudingen, complexiteit van het arbeidsrecht  en focus op de core business van de opdrachtgevers maken de weg vrij voor de deskundigheid en het netwerk van Burger Support.

De hand in het logo is bewust gekozen, deze staat symbool voor de start van een persoonlijke ontmoeting die leidt tot een partnership. Burger Support voegt de daad bij het woord en ziet de handreiking met interesse tegemoet.

26 november a.s. viert het Team Burger Support haar 10-jarig bestaan met haar (potentiele) opdrachtgevers en stakeholders.  Bijna 200 organisaties geven acte de présénce tijdens een mini-master onder leiding van Ferdinand Grapperhaus (hoogleraar Europees Arbeidsrecht en partner Allen & Overy) en Anneke Goudswaard (lector Windesheim Flevoland).

Samen gaan wij voor goud!