Volg een gratis workshop online marketing

Antoine Adamowicz, docent (online) marketing bij Windesheim Flevoland organiseert op 21 juni, tijdens de open avond voor professionals in Zwolle, een gratis interactieve workshop over de impact van online marketing. De workshop is een introductie op de verdiepende cursus Online Marketing die in september 2017 in Almere van start gaat. 

Online aanwezigheid is nu belangrijker dan ooit

De Nederlandse consument is niet meer weg te slaan van hun smartphone of computer. Zo is er in 2016 ruim 20 miljard euro uitgegeven aan online aankopen, zowel producten als diensten. In 2016 steeg het aandeel van online aankopen met 23%. Een goede internetstrategie voor uw bedrijf wordt daarom steeds belangrijker. Heeft u uw internetstrategie al bepaald en uitgewerkt?

Kom en vergroot je online marketingkennis!

De open avond in Zwolle op 21 juni 2017 is voor alle professionals die naast hun werk een opleiding of cursus willen volgen. Wij laten u graag kennismaken met de cursus Online Marketing. De cursus is ontwikkeld voor het bedrijfsleven in samenwerking met Traffic Builders uit Almere, een specialistisch bureau op het gebied van online marketing.