Dennis Ostendorf, commercieel directeur van MAINEnergie in gesprek met FlevoZine. Over de dienstverlening, uniciteit, toekomstverwachting en vooral ook waarom de koppeling met Almere City FC. Bekijk de video.

MAIN Energie is ook komend seizoen de trotse shirtsponsor van Almere City FC. Het logo van de energieleverancier staat in de nieuwe voetbaljaargang wederom op het wedstrijdtenue van het eerste elftal. ,,Wij zijn bijzonder verheugd met deze contractverlenging. Almere City FC is jong en ambitieus. Dat sluit goed aan bij ons bedrijf”, vertelt Dennis Ostendorf, commercieel directeur van MAIN Energie.

,,De club is groeiende en dat geldt ook voor ons bedrijf. MAIN Energie is eveneens groeiende in de Nederlandse energiemarkt”, vervolgt Ostendorf. In tegenstelling tot afgelopen jaar, is MAIN Energie komend seizoen ook de shirtsponsor van Jong Almere City FC. ,,Wij geven de mensen binnen ons bedrijf de kans om door te groeien. Dat jonge aspect zie je ook terug bij de beloftenploeg van Almere City FC.”

Ostendorf kijkt met een goed gevoel terug op het afgelopen jaar. ,,Dat is heel succesvol verlopen. Sinds het moment dat we erin zijn gestapt, hebben zowel de club als het bedrijf de stijgende lijn te pakken. Dat heeft erin geresulteerd dat Almere City FC dit seizoen wederom meedoet aan de play-offs om promotie.”

Algemeen directeur John Bes is blij met de verlengde samenwerking. ,,Als club zijn we volop in ontwikkeling en altijd op zoek naar ‘beter’. Dit traject doorlopen we graag samen met onze partners. In dat kader is het geweldig dat MAIN Energie gelooft in wat wij geloven en zich blijft committeren aan de club.”

Over MAIN Energie

MAIN Energie is al sinds 2003 dé energieleverancier voor de zakelijke markt. Innovatieve dienstverlening naar aanleiding van klantwensen, transparantie in de energiemarkt en persoonlijk contact zijn de kernwaarden van MAIN Energie.